Sjundeå 010 292 01 20 - Tenala 010 292 01 22 - Jour 24/7: 0600 180 90 info@sjuvet.fi

Visiomme

Siuntion Eläinlääkärit perustettiin vuonna 2010. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut. Vuonna 2013 perustettiin Tenholan vastaanotto ja vuodesta 2017 Siuntion Eläinlääkärit on hoitanut kunnallisen päivystyksen Hangossa, Inkoossa ja Raaseporissa. Syksyllä 2018 avattiin Länsi-Uudenmaan hevosklinikka.

Siuntion Eläinlääkärit ja Tenholan Eläinlääkäri tarjoavat terveydenhuollon peruseläinlääkärihoitoa ja ensiapua kaikille eläinlajeille* Länsi-Uudellamaalla. Meillä on vastaanottoa Tenholassa ja Siuntiolla ja teemme myös kotikäyntejä ja käyntejä maatiloille Länsi-Uudellamaalla. Hoidamme kunnallisen päivystyksen 24/7 Inkoossa, Hangossa ja Raaseporissa.

Eläinten terveys on intohimomme. Olemme kehittäneet määrätietoisesti liiketoimintaa ja henkilökuntaa ja olemme iloisia siitä, että tänään voimme tarjota laajan valikoiman laadullisia perushoitoja lähelläsi. Haluamme antaa sinulle henkilökohtaisen palvelun omin ehdoin ja auttaa sinua tekemään suuria ja pieniä päätöksiä eläimen terveydestä ja sairaanhoidosta.

Tiedämme, että joustavuus on sinulle tärkeää. Olemme suunnitelleet liiketoimintaa niin, että saat nopeasti palvelua sellaisina aikoina ja sellaisiin paikkoihin, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Haluamme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi hoidon. Tiedämme, mitä osaamme ja mitä emme osaa. Tarvittaessa meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita ja asiantuntijoita, joiden kanssa neuvottelemme ja joiden luo lähetämme potilaitamme.

Uskomme siihen, että jos me viihdymme työpaikallamme, tekin viihdytte meillä. Henkilökunta on suurin voimamme ja he ovat täällä sinua varten.

* HUOM! Hevospotilaiden tapaaminen hoidetaan tulevaisuudessa Länsi-Uudenmaan Hevosklinikan kautta (010 336 6160, http://lansi-uudenmaanhevosklinikka.fi/)