Vår vision

Sjundeå Veterinärer grundades år 2010. Under årens lopp har verksamheten utvidgats, år 2013 grundades mottagningen i Tenala och allt sedan år 2017 har Sjundeå Veterinärer skött om den kommunala jouren I Hangö, Ingå och Raseborg. Hösten 2018 öppnades Västra Nylands Hästklinik.

Sjundeå Veterinärer och Veterinären i Tenala erbjuder hälsovård basveterinärvård och akutvård för alla djurslag* i Västra Nyland. Vi har mottagning i Tenala och Sjundeå och vi gör även hembesök och gårdsbesök i hela Västra Nyland. Vi sköter den kommunala jouren 24/7 i Ingå, Hangö och Raseborg.

Djurens hälsa är vår passion. Vi har målmedvetet utvecklat vår verksamhet och personalen och vi är glada över att vi idag kan erbjuda ett brett utbud av kvalitativ basvård nära er. Vi vill ge er en personlig service på era egna villkor och hjälpa er att ta stora och små beslut gällande era djurs hälso- och sjukvård.  

Vi vet att flexibilitet är viktigt för er. Vi har planerat verksamheten så att ni snabbt skall få service på sådana tider och sådana platser som passar er bäst.

Vi vill hjälpa er att hitta den vård ni behöver. Vi vet vad vi kan och vad vi inte kan. Vid behov har vi ett brett nätverk av samarbetspartners och specialister som vi konsulterar och remitterar våra patienter till

Vi tror att om vi trivs på vår arbetsplats så trivs även ni hos oss. Personalen är vår största tillgång och de finns här för er.

*OBS! tidsbeställningen för hästpatienter sköts i fortsättningen via Västra-Nylands Hästklinik (010 336 6160, http://lansi-uudenmaanhevosklinikka.fi/)

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Error: No posts available for this Facebook ID